Zonnesystemen

De zon is een schone, onuitputtelijke energiebron die elke dag voor niets opgaat. In Nederland schijnt de zon voldoende om zonneboilers en zonnepanelen te laten werken en.. zonne-energie is oneindig beschikbaar. Bij gebruik van zonne-energie komen er ook nauwelijks milieubelastende stoffen vrij, zoals CO2. Daarom is zonne-energie duurzaam. Met het gebruik van zonnesystemen kunt u een bijdrage leveren aan een schoner milieu en heeft u lagere energielasten!

Er zijn meerdere manieren om slim gebruik te maken van de zon. Zo kunt u electra opwekken met zonnepanelen. Ook kunt u de stralingswarmte van de zon gebruiken voor het opwarmen van uw water door middel van zonnecollectoren en een zonneboiler. Wij adviseren u graag naar de beste combinatie op basis van de behoefte van uw woning en huishouden.

Sixways heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het adviseren en plaatsen van zonnepanelen, zonnecollectoren en zonneboilers. Bij ons kunt u terecht voor alle zonnesystemen!

Voor zonnecollecoren en boilers kunt u op dit moment subsidie aanvragen. Kijk op de zonnecollectoren pagina voor meer informatie.

Dak2015 De Eenvoud