Sixways
Duurzame Energie Oplossingen
en Advies

Welkom!

Bij Sixways B.V. kunt u terecht voor informatie en advisering met betrekking tot duurzame energiewinning. Wij hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van o.a. zonnepanelen, zonnecollectoren, warmtepompen, bodemwisselaars en ventilatievloeren.

Sixways heeft een uniek ontwerp van bodemwisselaars ontwikkeld. Het gebruik van bodemwisselaars is een van de meest energiezuinige vormen voor het opwekken van energie, waar slim gebruik wordt gemaakt van aardwarmte.

In samenwerking met BouwXS en Uniwarm heeft Sixways de ventilatievloer ontwikkeld. De ventilatievloer bestaat uit platen met noppen die in de vloer of kanaalplaten worden verwerkt. Door het toepassen van de noppenplaten wordt er ruimte gecreëerd tussen de constructie en de bovenvloer. Deze ruimte wordt gebruikt als luchtkanaal. In dit luchtkanaal wordt ventilatielucht vanaf de WTW (Warmte Terug Win-unit) naar de luchttoevoer roosters gestuurd.

Zon-pv of fotovoltaïsche zonne-energie is een gemakkelijk toepasbare en milieuvriendelijke techniek voor elektriciteitsopwekking. Teveel opgewekte elektriciteit kan eenvoudig aan het elektriciteitsnet worden geleverd. Ook zijn er steeds meer producten op de markt waarbij zonnecellen geïntegreerd worden in bouwmaterialen, zoals dakbedekking, gevelpanelen of dakpannen. Ook is er de mogelijkheid om warm water op te wekken met zonnecollectoren en een zonneboiler systeem. Bij Sixways kunt u ook terecht voor uw zonnesystemen.

Neem een kijkje op onze website en neem vrijblijvend contact op als u vragen heeft!

 

Logo SixWays